Rygestop

Hypnose til rygestop har vist sig at være meget effektivt. De fleste kommer med en henvisning fra en tidligere klienter. Jeg har specialiseret mig i rygestop-lav selvværd og præstationsangst. Alternativ-hypnose tilbyder rygestop med Garanti.

Normalt bliver 94 % hjulpet efter bare en session. Abstinenser og lysten til at ryge forsvinder helt. Smagen forandre sig, alle oplever efter kort tid,  at lugtesans og maden får helt anderledes lækker ny smag og lugt, nye undersøgelser viser at 80 % stadig er røgfri efter 3 mdr. derfor tilbyder alternativ-hypnose en gratis efterbehandling indenfor 3 mdr. En effektiv rygestop kræver du kontakter os hurtig, hvis der opstår abstinens problemer. Ellers starter du forfra, ville være ærgerlig.

Rygestop med garanti koster 1200 kr. ca. 1½ time.

Tilhører man de 6 % der er meget svære at hypnotisere, anbefaler vi en samtale med en Psykolog inden næste session. Det vil normalt hjælpe de sidste 6 %. Tilhører man de 6 % er session nr. 2 gratis, efter en samtale med en Psykolog.

Case: 1

Roligt og behageligt sted.
Jeg har fået rygestop behandling. Og efter 2 besøg, har jeg nu været røgfri i 3 måned. Ingen trang overhovedet. Jeg ville klart anbefale dette sted til andre.

Lene Rasmussen Nissen       Ribe. 

Case:2

Jeg kan af hele mit hjerte anbefale Finn’s rygestop hypnose 
Jeg er røgfri på 6 måned og har hverken haft abstinenser -trang eller hidsighed 
Det her var min vej ud af 27 år med smøger som wingman 

Sisse Gravesen          Fanø.

Rygestop er fradragsberettiget i Danmark for firmaer. Koster 2800 kr. + moms. Pr. Dag.      Der kan hypnotiseres max 4 pr. dag. Få et tilbud til dit firma.

Alternativ-hypnose sætter en ære i kvalitet frem for kvantitet.