Børne-hypnose

Har dit barn svært ved enkelte fag, ukoncentreret-nervøs-usikker- overvægt-dårlig humør. Fra 10 år. Det er nødvendigt, at barnet selv vil have hjælp til sit problem, Hypnose vil styrke barnets selvværd.
Koster 700 kr. dækker en dobbelt session. Ca. 1½ til 2 timer.

Case 2. 

Jeg har også været en tur ved finn, efter min kusine fortalte hvor godt det var. Jeg lider også af adhd,havde det svært pga at have mistet min far,og manglede lidt selvsikkerhed. jeg skal sige det gav pote, det gør jeg gerne igen. Simone Thelin Munk.  Gørding:

Case 1.

Jeg har været en tur forbi finn og den oplevelse er en af de bedste. jeg havde angst for nåle, højde, mistet 2 i min familie og lider af adhd. jeg skulle på tur med skolen til Færøerne, og have taget en blodprøve til mit medicin, og sagt farvel til de 2 jeg havde mistet. Finn gjorde så jeg kunne få taget den prøve ved lægen, og sagt sagt farvel til de 2 jeg har mistet. Ugen efter var jeg på Færøerne med skolen og vandre i fjeldene. Efter besøget havde jeg en indre ro, som var meget gavnlig for mit adhd. En ro som intet medicin har kunne give, og der har jeg ellers prøvet en del… Så når der er for meget uro i mig, skal jeg en tur ud til ham igen..
Tommel op fra Johanne Munk Strunck.  Gørding.

Facebook: Alternativ Hypnose